Jeg får inspiration til mine behandlinger fra mange kilder, men Dr. Goiz er en naturlig én af slagsen. Ikke kun fordi han har opfundet biomagnetisme, men også meget på grund af hans viljestyrke, frie tænkning, ihærdighed og gode intentioner.

Dr. Goiz har mødt rigtig meget modstand grundet sin opfindelse, men han har aldrig mistet troen eller viljen til at fuldføre sin drøm. Formålet har hele tiden været at hjælpe så mange mennesker som muligt, og han har bl.a. undervist biomagnetisme til den indfødte befolkning i syd- og mellemamerika, så de bedre kan tilpasse sig udviklingen i samfundet, uden at være afhængige af traditionel medicin.

Manden jeg smiler med på billedet hedder Daniel Garcia. Jeg var så heldig at møde ham i USA, da jeg var på mit andet kursus i Biomagnetisme der blev undervist af Dr. Goiz. Et fantastisk menneske, med stort hjerte og overvældende evner.

Han assisterede Dr. Goiz og hjalp til ved kurset, da han har arbejdet tæt sammen med ham i mange år, samt har rigtig mange års erfaring med at behandle med Biomagnetisme. Han var meget hjælpsom og gav mig en masse tips og vejledning, hvilket har været uvurderligt for mig og kvaliteten af mine behandlinger.

Han var sågar på besøg i Danmark i 2018, hvor han gav behandlinger i min klinik, samt underviste mig og delte ud af sine erfaringer.

Erfaringer er altid vigtigt for videreudvikling, fornyelse, og forbedring, og det er i høj grad også gældende indefor biomagnetisme. Derfor kan jeg også kun takke alle mine klienter for at hjælpe mig med netop disse ting, da deres bidrag og viden har hjulpet mig til at blive endnu bedre behandler.