INDIVIDUELLE BEHANDLINGER

Uanset om du dyrker meget sport og er fysisk aktiv, har et stillesiddende arbejde på kontor, har et fysisk krævende arbejde eller noget helt fjerde, vil vi alle sammen have stor gavn af regelmæssig massage. Vores kroppe bliver med tiden mere slidte og massage er en fremragende måde at holde krop og sind friske.

Alle skader og belastninger er forskellige, og samtidig er alles kroppe er helt unikke og individuelle. Derfor sammensætter jeg altid en personlig behandling, så den opfylder min enkelte klients behov.

Som uddannet sportsmassør/fysiurgisk massør er min tilgang til behandlingen at der skal løsnes op i muskulaturen, samt sættes gang i kroppens helingsproces, så eventuelle overbelastningsskader, sportsskader, andre anatomiske og fysiologiske gener kan lindres og fjernes.

EN GOD MASSAGE

En god massage er også med til at give et mentalt velvære.

Dette viser sig bl.a. ved reducering af mental stress, øget koncentration og fokus samt mere energi og overskud i hverdagen. Stress samt følelsesmæssige problemer manifesterer sig ofte i fysiske gener, da de tit er forbundet med hinanden.

Massagen er en kombination af dybe strøg og tryk på musklerne samt trigger punkts terapi, hvor længerevarende tryk på specifikke anatomiske punkter, bl.a. er med til at øge blodcirkulationen.

Dette medfører at affaldsstoffer kommer væk fra de belastede områder og senere bliver udrenset fra kroppen. Ydermere tilføres der mere frisk ilt til musklerne og muskler og led bliver mere mobile og sunde. For blot at nævne nogle af de mange fordele ved at få massage.

Ud over selve behandlingen har jeg også fokus på øvelser og stræk du kan lave derhjemme eller på arbejde, der kan være en rigtig givtig tilføjelse til massagen.
Jeg sætter stor ære i en professionel og grundig behandling, samt at give den enkelte klient tilfredshed og en god oplevelse.

JEG BOOKER STRAKS EN MASSAGE

FORDELE VED EN BEHANDLING

Hjælper på ”kontorskader” såsom musearm, hovedpine, migræne, rygproblemer mm. Forbedrer kredsløbet og udrenser affaldsstoffer. Giver en afslappet og smidigere muskulatur. Mere mobile led og muskler. Forøger helingsprocessen. Mentalt velvære, mindre stress, øget koncentration og overskud. Og meget meget mere.

PRISER & VILKÅR

Massage 55 minutter: 550,-
Massage 85 min: 750,-

Du booker blot din tid i systemet og så betaler du når vi ses.
Du kan på nuværende tidspunkt betale kontant.

Afbud skal ske senest på selve dagen for behandlingen, inden kl. 9:00.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb.