BIOMAGNETISK BEHANDLING

Under en Biomagnetisk behandling bliver kroppen scannet for punkter der kan have ubalancer i PH-værdien.

Du kan under behandlingen ligge og slappe helt af, og fokusere på dig selv og dit velvære. Du mærker typisk intet i løbet af behandlingen, da det er en meget mild behandlingsform. Effekten fra magneterne er dog stor, og kan mærkes helt op til et par uger efter behandlingen.

Selve behandlingen varer typisk 45-55 minutter, hvor du ligger fuldt påklædt på briksen.

Når din krop er scannet, punkterne for ubalancer fundet og magneterne lagt i par på kroppen, så får du lov til at ligge  i 15-20 minutter mens magneterne gør deres arbejde færdigt.

Magneterne genskaber en neutral PH-værdi i de specifikke områder der behandles, og kroppens helingsproces aktiveres  – mere specifikt fjerner eller neutraliserer magneterne dårlige bakterier, parasitter, vira og svampe, retter op på dysfunktioner i kirtler og organer, styrker kroppens immunforsvar, renser ud af toxiner, tungmetaller og affaldsstoffer, og genopretter homeostase i kroppen.

Kort sagt bearbejder og fjerner magneterne rodårsagen til sygdom og symptomer, så kroppen kan blive rask og symptomfri, og dette sker uden negative bivirkninger.

HVAD ER BIOMAGNETISME?

Se videoen der giver dig et indblik hvad Biomagnetisme er og hvordan en behandling foregår.

GODT AT VIDE

Det er vigtigt at have fået nok væske inden en behandling, da dehydrering af kroppen kan påvirke resultatet.

Jeg anbefaler at have noget tøj på der ikke er alt for løstsiddende, da magneterne placeres oven på det. Ydermere skal det være noget tøj der kan tåle at få lidt tape (malertape) på sig, da dette bruges til at holde magneterne på plads.

En behandling med biomagnetisme kan uden problemer kombineres med alle andre former for behandlinger, både medicinsk samt alternativ, da der absolut ingen negative bivirkninger forekommer.

Dog med undtagelse af der har været behandlet med kemoterapi eller stråling indefor de sidste 10-13 år, eller der skal behandles med disse i nær fremtid.
Ved brug af pacemaker, ved graviditet eller fertilitetsbehandling kan der også være forhold der gør behandling uegnet.

De fleste sygdomme og dårligdomme forbedres eller afsluttes ved 1-3 behandlinger. Nogle kræver 3-5, og kroniske samt komplekse sygdomme kan godt kræve mere end 5 behandlinger.

Anbefalet tidsrum mellem behandlinger: Hvis der skal flere behandlinger til, er 10-14 dage mellem dem det anbefalede. Det ødelægger dog ikke noget hvis der går lidt kortere eller lidt længere tid mellem behandlingerne.

Det er anbefalelsesværdigt at få en behandling hver 6.-12. måned, for at styrke immunforsvaret, samt sørge for at sygdomme og symptomer ikke får mulighed for at rodfæste sig for meget i kroppen.

JEG ER KLAR TIL AT BOOKE EN TID
martinpoppel.dk
JA, JEG VIL GERNE BOOKE EN BEHANDLING

Om behandlingen

Her finder du mere info om behandlingen, magneterne og deres funktion og gøremål.

De hjælper med at rette op på dysfunktioner i organer og kirtler, få bedre blodcirkulation og iltning i kroppen, hjæper med at rense affaldsstoffer, toxiner og tungmetaller ud af kroppen, styrker immunforsvaret, neutraliserer og fjerner bakterier, parasitter, vira og svampe der skaber ubalance og forårsager symptomer, og meget mere.

Kort fortalt hjælper de med at skabe balance i hele kroppen.

Jeg har en meget lang liste med anatomiske punkter på kroppen jeg går igennem, og når jeg rammer et område der er i ubalance, sætter jeg magneter der. Kroppen kommer med en stressreaktion for at indikerer ubalancen. Dette viser sig ved at musklerne i typisk højre ben, trækker sig sammen og skaber en synlig forkortning i benet. Denne forkortning er naturligvis kun midlertidig, og når der bliver skabt balance i området ved hjælp af magneterne, slapper musklerne i benet af og forkortningen forsvinder.

Kroppen viser os altså hvor der er behov for hjælp, og der er heller ingen andre der ved bedre hvad der skal behandles.

Der kan der bestemt godt være, men i nogle tilfælde giver det ikke rigtig mening.

Hvis der eksempelvis er problemer med leveren, vil der i mange tilfælde skulle sættes magnet derpå. Men det behøver der ikke, da rodårsagen til dysfunktionen i leveren kan sidde et helt andet sted. Jeg har bl.a. sat magneter i mave-tarm området, der hjalp på knæsmerter og hovedpine. Så det behøver ikke altid give mening, det vigtigste er jo at symptomerne forsvinder.

Nej der er ingen negative bivirkninger eller noget farligt ved behandlingen. Nogle kan godt opleve en reaktion på behandlingen de første dage, men det forsvinder hurtigt igen. Denne reaktion kan bl.a. bestå af træthed, hovedpine, uren hud, tynd eller hård afføring, ekstra sveden, kvalme mm.

Kun hvis man har modtaget, eller i den nærmeste fremtid modtager, større mængder kemoterapi eller stråling, kan behandlingen være potentiel farlig. Derfor er dette én af de få ting der kan udelukke behandling.

Biomagnetisme:

Under behandlingen mærker de fleste ikke så meget, og man bliver typisk meget afslappet og søvnig. Nogle få mærker en smule summen, kulde eller varme fra magneterne.

Du ligger fuldt påklædt på briksen, og magneterne bliver sat på tøjet med nogle klemmer eller lidt malertape.

Efter behandlingen kan der forekomme meget forskellige reaktioner. De fleste mærker ikke så meget, og effekten kommer over de næste par uger. Nogle mærker straks bedring, og nogle oplever udrensningsymptomer. Disse udrensningssymptomer kan variere meget, men kan bl.a. bestå af træthed, hovedpine, uren ud, tynd eller hård afføring, ekstra sveden, kvalme mm. Dette er ikke symptomer der bliver kroniske, men blot en reaktion på behandlingen og forsvinder typisk hurtigt igen.

PRIS & VILKÅR

1 Biomagnetisme behandling (ca. 45-55 min.) : 650,-

Du booker blot din tid i systemet og så betaler du når vi ses.
Du kan på nuværende tidspunkt betale kontant.

Afbud skal ske senest på selve dagen for behandlingen, inden kl. 9:00.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb.