BIOMAGNETISK BEHANDLER
& FYSIURGISK MASSØR

Mit ønske er at hjælpe så mange mennesker som muligt med et bedre helbred og større velvære i egen krop.

0
Biomagnetiske Behandlinger: over
0
Års erfaring med massage
0
Fysiurgisk Massage: Cirka
martinpoppel.dk

I haven´t been everywhere, but it´s on my list:

Citat: Susan Sontag.

Som for så mange andre, er rejser og opdagelser en vigtig del af mit liv. Det er én af de oplevelser der nærer mig mest, giver mig fornyet energi og glæde, samt inspirerer mig personligt og fagligt. Det er en prioritet for mig at opleve nye steder, og min liste med nye rejsemål slutter aldrig.

Det er også min prioritet at udvikle mig personligt og fagligt, hvilket hænger meget sammen med de oplevelser jeg får andre steder i verden. Oplevelser der giver mig viden, læring og fremmer min livsglæde.

Nogle af mine mest mindeværdige destinationer inkluderer Japan, New Zealand, Columbia, USA og Sydafrika.

MINE UDDANNELSER

Biomagnetisk Behandler & Fysiurgisk Massør

Jeg har taget min Biomagnetisme behandler uddannelse i San Francisco i USA, hos Dr. Goiz opfinderen af Medicinsk Biomagnetisme og jeg er uddannet sportsmassør/fysiurgisk massør hos Sportseducation her i København i Danmark.

Jeg har været selvstændig siden 2010 hvor jeg både har været tilknyttet virksomheder, klinikker og jeg har samtidig arbejdet fra min egen praksis.

Jeg har en kæmpe interesse for anatomi, kroppens læringsprocesser og hvordan vores følelsesmæssige ve og vel kan aflæses på og i kroppen med de smerter eller symptomer vi har hver især.
Og netop derfor har jeg en lang liste med ønske kurser og uddannelser jeg glæder mig til at deltage på rundt om i verden i fremtiden og dermed hele tiden dygtiggøre og specialisere mig løbende.

BOOK EN TID LIGE HER

Jeg nyder at:

At behandle med Biomagnetisme og Massage, da jeg ikke ser min behandlerrolle som et arbejde. Det er en stor del af mig og noget jeg bruger meget tid og energi på, også uden for klinikken. Det giver mig rigtig meget igen at hjælpe andre, og jeg savner at være på klinikken og behandle, når jeg har været væk i længere tid.

At observere og interagere med dyr giver mig altid ro og glæde, og jeg er typisk den tosse der lige skal hilse på din hund.

At være aktiv med træning og dyrke sport, for at holde krop og sind friskt.

At tilbringe tid med de mennesker jeg holder af, men også bruge tid for mig selv og på mig selv.

martinpoppel.dk

PALMER OG MIG…

Palmer giver mig et smil på læben og ro i krop og sind

Billeder af palmer her på min hjemmeside har ikke den store sammenhæng med Biomagnetisme og massage, men det siger meget om mig og har stor betydning for mig.
Palmer symboliserer for mig en masse glæde, positiv energi, varme, eventyr, at være fredfyldt og i balance og ikke mindst frihed. Jeg får altid ro i krop og sind, samt et smil på læben, når jeg ser en palme.
Det vrimler ikke ligefrem med palmer og sandstrande herhjemme, men jeg har været så heldig at opleve en del på mine rejser rundt omkring i verden. Og netop disse rejser hører med til den frihed og glæde der betyder meget for mig. At møde nye mennesker og få nye oplevelser nye steder, giver mig et stort skud energi jeg kan give videre bl.a. i mine behandlinger.

GRUNDLÆGGENDE VÆRDIER

Mine personlige værdier afspejles og går igen i mit arbejde