Skriv til mig

Send mig endelig en besked med din forspørgsel til min mail: hej@martinpoppel.dk og jeg svarer tilbage inden for 48 timer.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

FAQ

Jeg har svaret på nogle af de mest stillede spørgsmål jeg modtager. Måske finder du netop svar på det spørgsmål du har. Ellers skriv endelig til mig så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Sørg gerne for at have drukket lidt vand i løbet af dagen, så du er ordentlig hydreret da dehydrering kan påvirke behandlingen.

Magneterne skal sættes uden på tøjet, så undgå gerne at have alt for løst tøj på, samt satin eller lignende stoffer.

Du betaler når vi ses til din behandling. Lige nu kan du betale med kontanter.

Nej der er ingen negative bivirkninger eller noget farligt ved behandlingen. Nogle kan godt opleve en reaktion på behandlingen de første dage, men det forsvinder hurtigt igen. Denne reaktion kan bl.a. bestå af træthed, hovedpine, uren hud, tynd eller hård afføring, ekstra sveden, kvalme mm.

Kun hvis man har modtaget, eller i den nærmeste fremtid modtager, større mængder kemoterapi eller stråling, kan behandlingen være potentiel farlig. Derfor er dette én af de få ting der kan udelukke behandling.

Biomagnetisme: Dette er meget individuelt, men de fleste kan klare sig med 1-3 behandlinger. Nogle tilfælde kræver 3-5 behandlinger, og ved kronisk, længerevarende eller kompliceret sygdom og symptomer kan det kræve mere end 5 behandlinger.

Biomagnetisme: Hvis der skal flere behandlinger til, er 10-14 dage mellem dem det anbefalede. Det ødelægger dog ikke noget hvis der går lidt kortere eller lidt længere tid mellem behandlingerne.

Det er anbefalelsesværdigt at få en behandling hver 6.-12. måned, for at styrke immunforsvaret, samt sørge for at sygdomme og symptomer ikke får mulighed for at rodfæste sig for meget i kroppen.

Biomagnetisme:

Under behandlingen mærker de fleste ikke så meget, og man bliver typisk meget afslappet og søvnig. Nogle få mærker en smule summen, kulde eller varme fra magneterne.

Du ligger fuldt påklædt på briksen, og magneterne bliver sat på tøjet med nogle klemmer eller lidt malertape.

Efter behandlingen kan der forekomme meget forskellige reaktioner. De fleste mærker ikke så meget, og effekten kommer over de næste par uger. Nogle mærker straks bedring, og nogle oplever udrensningsymptomer. Disse udrensningssymptomer kan variere meget, men kan bl.a. bestå af træthed, hovedpine, uren ud, tynd eller hård afføring, ekstra sveden, kvalme mm. Dette er ikke symptomer der bliver kroniske, men blot en reaktion på behandlingen og forsvinder typisk hurtigt igen.

Ja, det kan du tro. Der er 3 muligheder.

  1. Tilmeld dig mit nyhedsbrev – LIGE HER, nederst på siden – og modtag altid mine tilbud inden alle andre.
  2. Connect med mig på Facebook: LIGE HER – Her slår jeg altid sidste nye tilbud op. Dog først efter at tilmeldte på mit nyhedsbrev er adviseret.
  3. Følg mig på Instagram – LIGE HER – og lige som på Facebook laver jeg her opslag så snart jeg kører en kampagne.

Behandler Martin Poppel

CVR. Nr: 33805780
Havnegade 43, st. th.
1058 København K

“Shiatsu” på dørklokken

Tlf. 26714533
Mail. hej@martinpoppel.dk
Web. www.martinpoppel.dk

Find vej til klinikken