Biomagnetisme uddannelserne består af to dele, niveau 1 og niveau 2, og har begge en varighed af en uge. Jeg tog begge mine i San Francisco i USA i 2015. Den første i marts, og den sidste i december det år.

Der findes desværre uautoriserede uddannelser af Biomagnetisme, både på nettet og ved kurser udført af personer der ikke har fået tilladelse af Dr. Goiz. Det er meget vigtigt at tage uddannelserne af autoriserede undervisere, da de har mange års erfaring med behandlingen og teorien, samt har den nøjagtige viden videregivet fra Dr. Goiz, der er nødvendig for at undgå fejl.

Det samme gælder klienter der skal have behandling, at det er et krav at behandleren har modtaget undervisning fra en autoriseret underviser, da der er forhøjet risiko for at behandlingen ikke virker efter hensigten, eller kan have en negativ effekt på kroppen.

Første niveau blev undervist af Dr. Goiz´s søn Dr. David Goiz Martinez, og på dette tidspunkt var han lige startet med at undervise. Han er selv uddannet læge, ligesom sin far, hvilket også viser sig i hans teoretiske tilgang til undervisning.

Tilbage i 2015 var der visse udfordringer i at tage kurset, da strukturen i undervisningen fra Dr. David Martinez ikke var helt klar. Det er der dog blevet ændret på sidenhen, og det fremstår meget professionelt i dag. Så al den information jeg fik der, havde jeg svært ved at bruge rent praktisk. Det viste sig dog også at være en god ting, da jeg var nødsaget til at finde ud af meget af det selv. Det gav mig en bedre balast, da jeg skulle researche meget selv, samt prøve mig frem.

Kravet for at kunne tage niveau 2, var at man skulle have lavet omkring 100 prøvebehandlinger, og var bestemt kun en god ting, for jeg blev meget mere fortrolig med behandlingen og teorien.

Så første del af uddannelsen var uden tvivl en positiv og fantastisk oplevelse med mange dejlige mennesker, og spændende ny viden.

Dr. David Goiz Martinez er, ligesom sin far Dr. Goiz, tilknyttet universitetet i Mexico City, der er hovedsæde for biomagnetisme. Han har allerede viderudviklet på behandlingen og har skrevet flere bøger omhandlende det. Han underviser også i Biomagnetisme flittigt rundt omkring i verden, og har endda startet en ny uddannelse med avanceret Biomagnetisme.